Tannbleking

Sikkert

Å bleke tenner under oppsyn av tannlege har gjennom årelange vitenskapelige studier vist seg å være helt ufarlig. Den aktive ingrediensen i Opalescence er karbamidperoksid, som siden 1990 har vært brukt for å lysne smilet til millioner av pasienter verden over. Opalescence tannblekingsprodukter selges kun til tannhelsepersonell i henhold til den nye EU-lovgivingen, og er det materialet med lengst klinisk dokumentasjon. Behandlingene finnes både som dag- og nattbleking.

Hvordan fungerer det?

På tannlegekontoret stilles en diagnose. Alle tennene blir sjekket grundig og det blir tatt avtrykk for fremstilling av blekeskinner. Videre får du nøye instruksjon om hvordan blekemiddelet skal brukes. Når du bleker brytes karbamidperoksid ned til fritt oksygen som trenger inn i emaljen og dentinet. Oksygenet bleker de misfargede flatene. Fargen på tannen blir helt enkelt lysere. Strukturen på tannen forandres ikke på grunn av det patenterte høye vanninnholdet i Opalescence.

Effektivt

Opalescence har vist seg effektivt på ulike typer misfarginger for eksempel som følge av medisinforbruk, røyking og andre ting som kan misfarge tenner. Også misfarginger som følge av rotfylte tenner kan taes bort.

Hvor lang tid tar det?

Optimalt resultat kommer vanligvis når behandlingen har foregått mellom 3 – 8 netter. Vi går igjennom med deg hva du kan forvente, avhengig av type misfarginger som finnes på og i dine tenner.

Finnes det noen bivirkninger?

Det finnes visse pasienter som kan oppleve økt sensitivitet (følsomhet) for varmt og kaldt under blekebehandlingen. Dette er forbigående og kan behandles med UltraEZ (Kaliumnitrat). Sensibiliteten forsvinner normalt 48 timer etter avsluttet behandling.

Resultatet

Resultatets varighet avhenger helt og holdent av deg selv. Holder du en god munnhygiene og pusser tenner morgen og kveld med en av våre anbefalte tannkrem (spesielt viktig etter inntak av fargesterk mat og drikke), kan resultatet holde i mange år.

Hvorfor Opalescence tannkrem?

Opalescence tannkrem er lavtslipende. Den inneholder stoffer som løser ut fargepigmentene fra emaljen. Opalescence tannkrem motvirker oppbygging av fargepigmenter etter en blekebehandling med Opalescence slik at resultetet varer lenger. Alle studier ved universitetet i Indiana viser til at tennene opptar opptil 4.5 ganger mer fluor med Opalescence enn noen annen tannkrem. Meget bra til deg som trenger ekstra fluortilskudd.

Bestille time for tannbleking

Hvis du ønsker å lysne smilet ditt kan du benytte kontaktskjemaet på forsiden eller klikke her for å gå til skjema for timeforespørsel.